Mesin Motong Topeng sing Cepet

Keterangan Singkat:

Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing loro-lorone topeng pasuryan kothong kanthi ngisi ultrasonik. Mung 1 operator sing dibutuhake kanggo nempatake topeng pasuryan ing sabuk obah siji lan topeng pasuryan sing wis rampung bakal digawe dening mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nduweni output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngganti cara puteran kanggo gelung kuping.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan:
Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing loro-lorone topeng pasuryan kothong kanthi ngisi ultrasonik. Mung 1 operator sing dibutuhake kanggo nempatake topeng pasuryan ing sabuk obah siji lan topeng pasuryan sing wis rampung bakal digawe dening mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nduweni output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngganti cara puteran kanggo gelung kuping.

Fitur:
1. Struktur mesin sing kenceng, ukuran cilik, ora ngrebut ruang,
2. stabilitas sing dhuwur, kesalahan sing sithik
3. Cantik banget lan tahan karat kanthi struktur wesi aluminium

Daya (W): 5.5KW
Ukuran (L * W * H): 1600 * 950 * 1500mm
Bobot: 400kg
Kondisi: Anyar
Kelas otomatis: Otomatis
Tegangan: 220V
Sertifikasi: C.
Jeneng: Mesin nggawe Topeng-kuping Topeng
Bahan siram: Campuran wesi
Mode Kontrol: Deteksi fotoelektrik
Kapasitas: 30-40 pcs / min
Waranti: 1 taun

Gambar Nyata:
1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan