Topeng Sipil

  • Civil Mask

    Topeng Sipil

    1. Rintangan pernapasan rendah, ora ana bau, ora gangguan.
    2. PFE (efisiensi filtrasi partikel sing ora berminyak) 30%
    3. Nyegah polusi sing disebabake dening bakteri, bledug, cipratan cair lan tetesan.