Kaluwihan & Budaya

Kita melu riset, pangembangan lan dodolan medis ing salah sawijining perusahaan teknologi berteknologi tinggi, kita uga menehi layanan pangolahan OEM kanggo kabeh perusahaan sing gegandhengan.
Napa milih kita?
1.Luwih saka 10 taun ngasilake pengalaman ing barang kesehatan
2.Nambah peralatan produksi lan produksi produksi
3.Sakanggo tim profesional R&D
4.Mature tim, nyediakake layanan pelayanan sing mandheg
Kapasitas produksi saben dina 5.3000000pcs
6. Kita duwe 200 buruh sing berpengalaman, pabrik nguwasani luwih saka 5000 meter persegi
7.Produker kalebu China Tmall, CSPC, NCPC, Xiuzheng Group, Beijing YongRenTang.etc.

Budaya perusahaan
Visi perusahaan: Warisan klasik, Shouzheng satus taun
Semangat wirausaha: Nyawiji dadi siji, Pangembangan tekunGandheng tangan, Wawan wani nglawan

Nilai perusahaan:
1. Pelanggan dhisik: Tanggung jawab para pelanggan tanggung jawab kita.
2, kerja sama tim: kerja sama tim: bareng lan bareng-bareng, dikorbanake dhewe supaya bisa nggayuh tujuane.
3. Enggo bareng: Kesenengan lan positif, nuduhake pengalaman kerja, nuduhake energi positif, lan sinau saka saben liyane.
4. Ganti owah-owahan: ngisinake owah-owahan lan wani ing inovasi.
5. Tanggung jawab: Yen wani wani tanggung jawab, bisa dadi tanggung jawab karo awake dhewe lan tanggung jawab.
6, Pengabdian: ketekunan profesional, terus ningkat.
7, Integrasi: kejujuran lan integritas, tumindak cocog karo tembung.
8, energi positif Passion: aja nganti lali, optimis munggah