Hubungi Kita

Hebei Shouzheng Teknologi Co, Ltd

Alamat

Kamar 2212, Bangunan Caijin, Shijiazhuang, Hebei, China

Telpon

Penjualan: 0086-18633492813

Dhukungan: 0086- (0) 311-89201688

Jam

Senin-Jumuah: 9am nganti 6pm

Setu Minggu: Ditutup

ING NGANGGO BISA DENGAN US?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita