Mesin Nggawe Topeng Kn95

Keterangan Singkat:

Baris produksi N95 kanthi otomatis
Kestabilan bunder, tingkat gagal sing kurang, industrialisasi katon, kuwat tanpa karat.
Kontrol pemrograman C.Computer PLC, drive servo, tingkat otomatisasi kanthi dhuwur.
D. Kontrol tegangan otomatis kanggo bahan mentah kanggo njamin keseimbangan bahan mentah
E. Deteksi fotoelektrik saka bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Napa milih mesin kita?
1. Tim sales profesional, luwih saka 8 taun pengalaman perdagangan luar negeri.
2. 24 jam kanthi online kanggo mbantu sampeyan ngatasi kabeh pitakon.

Kaluwihan:
Baris produksi N95 kanthi otomatis
Kestabilan bunder, tingkat gagal sing kurang, industrialisasi katon, kuwat tanpa karat.
Kontrol pemrograman C.Computer PLC, drive servo, tingkat otomatisasi kanthi dhuwur.
D. Kontrol tegangan otomatis kanggo bahan mentah kanggo njamin keseimbangan bahan mentah
E. Deteksi fotoelektrik saka bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah

Fitur:
1.Automatic tension kontrol bahan mentah kanggo njamin keseimbangan bahan mentah.
2.Computer program kontrol, output dhuwur, stabilitas apik lan tingkat kegagalan kurang.
3.Petotoelektrik deteksi bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah.
4. bisa ngasilake siji saka papat lapisan topeng.
5. Mesin duwe fungsi ngétung cacah lan ngitung kabeh, lan cacah bathi bisa diatur kanthi aren.
6.Nyeplikake jamur bisa ngasilake topeng kanthi macem-macem ukuran lan gaya.
7.Matuh mesin nggunakake struktur wesi aluminium, sing apik lan tegas tanpa karat.

Parameter Teknis:
1. Spesifik: L9800 * H1800mm * W1800mm
2. voltase: AC 220V 50-60HZ. Bisa nyetel standar Voltase universal internasional: 100 ~ 240V)
3. efisiensi baris produksi: 25 ~ 50 pcs / min
4. Daya: 10KW
Garis Produksi Produksi
Gambar skema peralatan skema:
Ngimpul ultrasonik → jambatan irung dipakani → kabel band kuping → lempung kain sing ora dirajut → welding ultrasonik → nglereni → ngaturake Tutul

jhgjhg
Gambar skema skema peralatan:
Mesin dipakani: kain tanpa kain nganggo metode pengambilan aktif, lan ngeculake kanthi otomatis miturut posisi roller tension

Mesin las jambatan irung:
Modul welding bar irung: kalebu bar hidung, leveling bar hidung, konvesi dawa, tetep, fungsi las;
Unit welding gulung kain kain: nggunakake metode las saka sirah welding ultrasonik lan jamur baja, paralelisme lan posisi roda kasebut tepat nalika dilapisi, lan sistem welding duwe fungsi pendinginan

jhfj

Mesin las kuping:

Pita kabel kuping saka peralatan iki nganggo jinis band kuping (ora dipasang sirah), rol kabeh diiseni, sawise nyopir lan kontrol tegangan, dawa tetep dipotong, dawa band kuping bisa luwes, welding ultrasonik digunakake, lan welding tetep

dghgf

Mesin ngecul:

Bagean mesin sing kalebu kalebu unit mbentuk setengah lipat, minangka unit pemotong sing wujud, unit kimpalan lan unit nyopir materi

dfgdsgf

 

Pabrik:
fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Gambar Nyata:

dfgfdshg

fshgf

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan