Mesin topeng kanthi otomatis 1 + 1 kanthi otomatis

Keterangan Singkat:

Jeneng: Kanthi otomatis 1 drive 1 mesin topeng
Daya kerja: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Kekuwatan peralatan listrik: Babagan 6KW
Udhara kompres: 0.5 ~ 0.7MPa, sawise pangatusan primer lan filtrasi, tingkat aliran kira-kira 30L / Min
Suhu: 10 ~ 35 ℃
Kelembapan: 5 ~ 35% HR
Ora bensin gas sing bisa dibakar
Bengkel bebas bledug (ora kurang saka 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90-100ppm / min
Ukuran peralatan: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
Bobot peralatan: ≦ 2000Kg, bantalan lemah ≦ 500KG / m2


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Pambuka:
Peralatan iki cocog kanggo produksi topeng Planar, utamane kalebu panganan bahan kumparan, lempitan lan sintesis, feed tendon jembatan irung, mbentuk topeng, pemotong topeng, bahan tali lan welding, rampung ngrampungake produk lan proses liyane, ngrampungake produksi kabeh proses saka bahan mentah nganti produk topeng sing wis rampung, produksi topeng kanthi nyaman nganggo, ora ana tekanan.

Jeneng: Kanthi otomatis 1 drive 1 mesin topeng
Daya kerja: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Kekuwatan peralatan listrik: Babagan 6KW
Udhara kompres: 0.5 ~ 0.7MPa, sawise pangatusan primer lan filtrasi, tingkat aliran kira-kira 30L / Min
Suhu: 10 ~ 35 ℃
Kelembapan: 5 ~ 35% HR
Ora bensin gas sing bisa dibakar
Bengkel bebas bledug (ora kurang saka 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90-100ppm / min
Ukuran peralatan: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
Bobot peralatan: ≦ 2000Kg, bantalan lemah ≦ 500KG / m2
Tingkat produksi peralatan sing kualifikasi: 98% (kajaba bahan sing mlebu ora nyukupi syarat lan karyawan ora bisa digunakake kanthi bener)
Susunan Mesin Produksi Mask
Mekanisme penempatan bahan mentah - Mesin pembentuk empase - turntable jembatan jembatan irung - Fold dadi potongan - rodha rodha - mekanisme welding krim

Rincian:

FDSHG (1) FDSHG (2) FDSHG (3) FDSHG (4)

Pabrik:

fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Karakteristik Piranti:
1.Automatic dipakani sabuk telinga
2.Ultrasonic welding puteran kuping otomatis
3.Automatic mencet panas
4.Automatic kemul

Nggambar Dimensi:

GSDHGF (1) GSDHGF (2)

Napa Pilih Mesin Topeng Kita?
1.High kualitas kanthi rega murah.
Efisiensi produksi mesin topeng pasuryan kita cukup dhuwur. 90-110 pcs / min. Mesin terintegrasi nggunakake telung mekanisme lipat, sing bisa ngirit 10 menit kanggo saben pangowahan utawa debugging materi.
2. Kontrol PLC komputer lengkap, tingkat servo / drive / tingkat dhuwur, stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan kurang, gampang diinstal.
3. Deteksi fotoelektrik saka bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah.
4. Deteksi fotoelektrik lan pancacahan otomatis ing proses produksi (kalebu jumlah lan count batch).
5. Nambah mekanisme koreksi tambahan ing lawang materi kanggo nyuda kasusahan debugging lan nambah akurasi alignment material.
6. Kontrol kanthi gampang kanggo ngatasi masalah teknis.
7. Tambah blok watesan kanggo nambah stabilitas kanthi kacepetan dhuwur.
8. Tim sales profesional, luwih saka 8 taun pengalaman perdagangan luar negeri. 24 jam kanthi online kanggo mbantu sampeyan ngatasi kabeh pitakon.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan