Kanthi Nggawe Mesin Flat Topeng Otomatis 1 + 1

  • Fully automatic 1+1 mask machine

    Mesin topeng kanthi otomatis 1 + 1 kanthi otomatis

    Jeneng: Kanthi otomatis 1 drive 1 mesin topeng
    Daya kerja: 220V, AC ± 5%, 50HZ
    Kekuwatan peralatan listrik: Babagan 6KW
    Udhara kompres: 0.5 ~ 0.7MPa, sawise pangatusan primer lan filtrasi, tingkat aliran kira-kira 30L / Min
    Suhu: 10 ~ 35 ℃
    Kelembapan: 5 ~ 35% HR
    Ora bensin gas sing bisa dibakar
    Bengkel bebas bledug (ora kurang saka 100.000 tingkat)
    Produktivitas: 90-100ppm / min
    Ukuran peralatan: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
    Bobot peralatan: ≦ 2000Kg, bantalan lemah ≦ 500KG / m2