Kanthi Nggawe Mesin Flat Topeng Otomatis 1 + 2

Keterangan Singkat:

Baris iki nggunakake kain sing ora ditenun kanggo mbentuk irisan topeng rai lan otomatis nambah kuping ing irisan topeng pasuryan kanthi langsung, iku peralatan sing cocog kanggo nggawe topeng rai medis. kita bisa nawarake mesin topeng pasuryan kanggo nggawe macem-macem wujud lan topeng pasuryan gaya sing beda.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Katrangan:

Baris iki nggunakake kain sing ora ditenun kanggo mbentuk irisan topeng rai lan otomatis nambah kuping ing irisan topeng pasuryan kanthi langsung, iku peralatan sing cocog kanggo nggawe topeng rai medis. kita bisa nawarake mesin topeng pasuryan kanggo nggawe macem-macem wujud lan topeng pasuryan gaya sing beda.
GFDGFJ
Fitur Utama:
1. Silinder, motor servo sing berkualitas tinggi, kurang stabilitas, tingkat kegagalan rendah lan produktivitas dhuwur.
2. Diagnosis lan piranti weker kanthi otomatis, nyuda biaya pangopènan, njamin operasi efisien lan aman.
3. Otomatis, kendhali otomatis saka kabeh proses peralatan, operasi sing stabil lan lancar, operasi terus-terusan lan stabilitas sing apik.
4. Desain layar tutul, operasi gampang sinau gampang, lan ngirit biaya tenaga kerja.
5. Siji mesin awak nyopir rong mesin band kuping, mbentuk 2 topeng sekaligus, efisiensi produksi produksi.
6. Garis wutuh iki bisa dilebokake ing produksi ing 1 dina nalika situs lokal wis siyap.
7. Ngangkut produk kanthi teratur, ora ana produk sampah nalika miwiti mesin, swara kurang nalika mlaku mesin.

Spesifikasi teknis:
Jeneng: Kanthi kanthi otomatis mesin topeng 1 + 2 kanthi otomatis
Daya kerja: 220V, AC ± 5%, 50HZ
Daya tenaga peralatan lengkap: Babagan 8.8KW
Udhara kompres: 0.5 ~ 0.8MPa, sawise pangatusan primer lan panyaring, tingkat aliran kasebut udakara 400L / Min
Suhu: 0 ~ 40 ℃
Kelembapan: 5 ~ 38% HR
Ora bensin gas sing bisa dibakar
Bengkel bebas bledug (ora kurang saka 100.000 tingkat)
Produktivitas: 90 ~ 110 potongan / menit
Ukuran peralatan: L * W * H = 6800mm * 4800mm * 1990mm
Komponen pneumatik: SMC utawa AIRTAC, lsp.

Aplikasi Produk:
Utamane digunakake kanggo mbentuk otomatis kanggo tutup, bedhah, lan bledug dll.

Mesin Nggawe Mask Pambuka:
Iki ing mesin topeng otomatis saham digunakake kanggo pambentukan topeng warata kanthi otomatis. Sistem kontrol suhu servo lan suhu tetep sing digunakake dikendhaleni dening program PLC supaya bahan kasebut saka senyawa → mbentuk → prakaryan ngelas → ngunculake pita kuping welding rampung ing sawijining wektu, lan proses produksi kabeh otomatis. Fitur produk mesin topeng Mesin nggawe topeng yaiku proses manufaktur macem-macem topeng kanthi kinerja filtrasi pancet liwat proses kayata cetakan lempitan panas, welding ultrasonik, mbusak scrap, lan welding jalur jambon irung kuping.

SGDF

Rincian:

FDSHG (1) FDSHG (2) FDSHG (3) FDSHG (4)

Pabrik:
fhghgf (1) fhghgf (2) fhghgf (3)

Nggambar Dimensi:
DFSHGF (2) DFSHGF (3) DFSHGF (1)

Napa milih mesin kita?
Efisien Nggawe Luwih Produsen Topeng Produksi Masker Produksi Tenaga Buruh
1. Kestabilan sing dhuwur lan tingkat gagal sing gampang, gampang diinstal.
2. Tim sales profesional, luwih saka 8 taun pengalaman perdagangan luar negeri.
3. 24 jam kanthi online kanggo mbantu sampeyan ngatasi kabeh pitakon.
4. Kacepetan produksi topeng yaiku 110-120 potongan / min lan ndhuwur, lan tingkat pass luwih saka 98%, sing luwih dhuwur tinimbang produk sing padha.
5. Kacepetan laras, kualitas produk sing stabil, gampang dilakokno, efisiensi produksi dhuwur, 80 tablet saben menit.
6. Bingkai aloi aluminium, kontrol layar tutul, wektu sing dibangun, output total, output dina, nyetel nomer weker lan mandheg, kacepetan film penyesuaian jinis digital.
7. Pit motor nganggo motor gear telu tahap, fungsi remot roda magnetik, swara kurang banget.
8. Pengecapan mask iku kabeh kanthi ngelas ultrasonik, kinerja sing luwih apik, film kanthi kecepetan dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan