Kanthi Nggawe Mesin Flat Topeng Otomatis 1 + 2

  • Fully Automatic Flat Mask Making Machine 1+2

    Kanthi Nggawe Mesin Flat Topeng Otomatis 1 + 2

    Baris iki nggunakake kain sing ora ditenun kanggo mbentuk irisan topeng rai lan otomatis nambah kuping ing irisan topeng pasuryan kanthi langsung, iku peralatan sing cocog kanggo nggawe topeng rai medis. kita bisa nawarake mesin topeng pasuryan kanggo nggawe macem-macem wujud lan topeng pasuryan gaya sing beda.