Mesin Nggawe Topeng Kn95

  • Kn95 Mask Making Machine

    Mesin Nggawe Topeng Kn95

    Baris produksi N95 kanthi otomatis
    Kestabilan bunder, tingkat gagal sing kurang, industrialisasi katon, kuwat tanpa karat.
    Kontrol pemrograman C.Computer PLC, drive servo, tingkat otomatisasi kanthi dhuwur.
    D. Kontrol tegangan otomatis kanggo bahan mentah kanggo njamin keseimbangan bahan mentah
    E. Deteksi fotoelektrik saka bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah