Topeng KN95

  • Kn95 mask

    Topeng Kn95

    Ukuran: 16 * 20cm
    Patokan standar: standar nasional China GB2626-2006
    Bahan / Kain: Kain sing ora dirajut kanthi kulit sing ditenun kanthi kulit, udhara sing nganggo udhara tanpa warna (tetep anget), bahan lebur sing dicair ndhuwur kelas (saringan)
    BFE: 95%
    Gaya: 3D bisa dilipat, bahan tebal 4ply, bahan tebal 5ply