Mesin Motong Topeng sing Cepet

  • High Speed Mask Cutting Machine

    Mesin Motong Topeng sing Cepet

    Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing loro-lorone topeng pasuryan kothong kanthi ngisi ultrasonik. Mung 1 operator sing dibutuhake kanggo nempatake topeng pasuryan ing sabuk obah siji lan topeng pasuryan sing wis rampung bakal digawe dening mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nduweni output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngganti cara puteran kanggo gelung kuping.