Mask Machine

  • Fully automatic 1+1 mask machine

    Mesin topeng kanthi otomatis 1 + 1 kanthi otomatis

    Jeneng: Kanthi otomatis 1 drive 1 mesin topeng
    Daya kerja: 220V, AC ± 5%, 50HZ
    Kekuwatan peralatan listrik: Babagan 6KW
    Udhara kompres: 0.5 ~ 0.7MPa, sawise pangatusan primer lan filtrasi, tingkat aliran kira-kira 30L / Min
    Suhu: 10 ~ 35 ℃
    Kelembapan: 5 ~ 35% HR
    Ora bensin gas sing bisa dibakar
    Bengkel bebas bledug (ora kurang saka 100.000 tingkat)
    Produktivitas: 90-100ppm / min
    Ukuran peralatan: 5800mm (L) x 4500mm (W) x 1600mm (H)
    Bobot peralatan: ≦ 2000Kg, bantalan lemah ≦ 500KG / m2
  • Fully Automatic Flat Mask Making Machine 1+2

    Kanthi Nggawe Mesin Flat Topeng Otomatis 1 + 2

    Baris iki nggunakake kain sing ora ditenun kanggo mbentuk irisan topeng rai lan otomatis nambah kuping ing irisan topeng pasuryan kanthi langsung, iku peralatan sing cocog kanggo nggawe topeng rai medis. kita bisa nawarake mesin topeng pasuryan kanggo nggawe macem-macem wujud lan topeng pasuryan gaya sing beda.
  • Kn95 Mask Making Machine

    Mesin Nggawe Topeng Kn95

    Baris produksi N95 kanthi otomatis
    Kestabilan bunder, tingkat gagal sing kurang, industrialisasi katon, kuwat tanpa karat.
    Kontrol pemrograman C.Computer PLC, drive servo, tingkat otomatisasi kanthi dhuwur.
    D. Kontrol tegangan otomatis kanggo bahan mentah kanggo njamin keseimbangan bahan mentah
    E. Deteksi fotoelektrik saka bahan mentah kanggo ngindhari kesalahan lan nyuda sampah
  • High Speed Mask Cutting Machine

    Mesin Motong Topeng sing Cepet

    Mesin iki kanggo nyelehake sabuk elastis sudhut 3-7 mm ing loro-lorone topeng pasuryan kothong kanthi ngisi ultrasonik. Mung 1 operator sing dibutuhake kanggo nempatake topeng pasuryan ing sabuk obah siji lan topeng pasuryan sing wis rampung bakal digawe dening mesin kanthi otomatis. Ing dhasar mesin topeng gaya lawas, mesin iki nduweni output sing luwih stabil lan dhuwur lan ngganti cara puteran kanggo gelung kuping.
  • Mask Packing Machine

    Mesin Paket Mask

    Struktur kompak, fungsi stabil lan operasi sing gampang.
    Kontrol konverter frekuensi kaping pindho, paket bakal langsung dipotong sawise setelan, pangaturan ora perlu, ngirit wektu lan film.
    Nganggo piranti elektrik sing diimpor, nutul antarmuka manmachine, setelan parameter sing trep.