Mesin Paket Mask

Keterangan Singkat:

Struktur kompak, fungsi stabil lan operasi sing gampang.
Kontrol konverter frekuensi kaping pindho, paket bakal langsung dipotong sawise setelan, pangaturan ora perlu, ngirit wektu lan film.
Nganggo piranti elektrik sing diimpor, nutul antarmuka manmachine, setelan parameter sing trep.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fitur:
Struktur kompak, fungsi stabil lan operasi sing gampang.
Kontrol konverter frekuensi kaping pindho, paket bakal langsung dipotong sawise setelan, pangaturan ora perlu, ngirit wektu lan film.
Nganggo piranti elektrik sing diimpor, nutul antarmuka manmachine, setelan parameter sing trep.
Fungsi cheching mandhiri, masalah bisa diwaca kanthi gampang. Pelacak bagan warna fotoelectric sensor dhuwur, supaya posisi nglereni kanthi bener.
Kontrol PID ngontrol cocog kanggo macem-macem bahan packagingmenbrane.Fungsi mandeg, ora adesif lan ora ana sampah.
Sistem rotasi sing resik, luwih dipercaya lan pangopènan sing luwih trep.
Kabeh pangontrol dilakokno dening piranti lunak, penak kanggo fungsi ad lan justifikasi teknis grading.

Data Teknik Utama:

Ketik KD-260 KD-350 KD-450 KD-600
Jembar film  250MM 350MM 450MM 590MM
Length Bag  65-330MM 65-330MM 110-350MM 150-400MM
Jembaré tas  30-120mm  30-150MM 50-200MM 50-270MM
Produk High  Max.45mm  Max.50mm Max.80mm Max.100mm
Kacepetan packing  40-220bag / mins 40-220bag / min 40-180bag / min 50-120bag / min
Kuwasa 220V 50 / 60HZ 2.4KW  220V 50 / 60HZ 2.4KW 220V 50 / 60HZ 2.7KW 220V 50 / 60HZ 4.2KW
Ukuran mesin  4000x920x1500 MM 4100x1050x1560 MM 4100x1050x1560 MM 4200x1200x1750 MM
Bobot Mesin  500kg  600kg 680kg 780kg

Aksesoris pilihan:
1: Tanggal Coder 2: Piranti Punching Otomatis 3: Piranti label otomatis
4: Piranti siram gas 5: Otomatis feeder

Gambar Nyata:

jhl (1) jhl (2)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan