Mesin Paket Mask

  • Mask Packing Machine

    Mesin Paket Mask

    Struktur kompak, fungsi stabil lan operasi sing gampang.
    Kontrol konverter frekuensi kaping pindho, paket bakal langsung dipotong sawise setelan, pangaturan ora perlu, ngirit wektu lan film.
    Nganggo piranti elektrik sing diimpor, nutul antarmuka manmachine, setelan parameter sing trep.