Topeng

  • Kn95 mask

    Topeng Kn95

    Ukuran: 16 * 20cm
    Patokan standar: standar nasional China GB2626-2006
    Bahan / Kain: Kain sing ora dirajut kanthi kulit sing ditenun kanthi kulit, udhara sing nganggo udhara tanpa warna (tetep anget), bahan lebur sing dicair ndhuwur kelas (saringan)
    BFE: 95%
    Gaya: 3D bisa dilipat, bahan tebal 4ply, bahan tebal 5ply
  • Civil Mask

    Topeng Sipil

    1. Rintangan pernapasan rendah, ora ana bau, ora gangguan.
    2. PFE (efisiensi filtrasi partikel sing ora berminyak) 30%
    3. Nyegah polusi sing disebabake dening bakteri, bledug, cipratan cair lan tetesan.
  • Surgical Mask

    Topeng Surgical

    Model: Topeng Wajib Bedah 3-ply
    Spesifikasi: 10 PC / tas
    Ukuran: 17,5 * 9.5cm
    Werna: biru
    Bahan: Kain sing ora dirajut lan saringan cair
    Rating Filter:> 99%
  • Medical Mask

    Topeng Kesehatan

    Jeneng Produk: Topeng Medis
    Lapisan: 3 lapisan
    Bahan panyaring: ora dirajut + dileburake + ora ditenun
    Rating saringan: 95%
    BFE: 95%
    Ukuran: 17,5 x 9.5cm (utawa dijaluk)
    Ketik: Gantung kuping
    Kaluwihan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik. Efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, selesma, kuman, lsp.