Topeng Kesehatan

Keterangan Singkat:

Jeneng Produk: Topeng Medis
Lapisan: 3 lapisan
Bahan panyaring: ora dirajut + dileburake + ora ditenun
Rating saringan: 95%
BFE: 95%
Ukuran: 17,5 x 9.5cm (utawa dijaluk)
Ketik: Gantung kuping
Kaluwihan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik. Efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, selesma, kuman, lsp.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Spesifikasi:
Kaluwihan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik. Efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, selesma, kuman, lsp.
Klip hidung sing didhelikake: bisa ngetutake penyesuaian kontur rai, pas rai kanthi tekanan dhuwur, lenturan utawa cuping teles, kuping luwih kepenak
Dianggo: Rumah Sakit, Klinik, Lab, dokter gigi, panggunaan saben dina, grinding, sanding, nyapu, sawing, tas, utawa bledug liyane
Paket: 10pc / tas, 50pcs / kothak, 2000pcs / karton utawa kaya sing disesuaikan
Standar: efisiensi filtrasi bakteri saka topeng ora kurang saka 95%. (Padha karo efisiensi filtrasi bakteri ing "YY 0469-2011 Mask Surgical Medical")
Cathetan: Kita uga duwe 4 lapisan topeng lan topeng 5 lapisan.

Fitur:
Topeng medis minangka alat sing bisa digunakake kanggo nyegah panyebaran infeksi ambegan.
Standar topeng kita: YY / T0969-2013
BFE: 95%, Rating Filter: 95%
Bahan panyaring: ora dirajut + cair diuripake 955 + ora dirajut.

Kelas Efisiensi:
- Filter masker FFP1 ≥80% saka aerosol (bocor batin <22%);
- Filter masker FFP2 paling sethithik 94% saka aerosol (bocor batin <8%);
- Topeng FFP3 nyaring paling sethithik 99% aerosol (bocor batin <2%).

Cara Nggunakake:
1.Sawis sadurunge masang topeng, ngresiki tangan nganggo sabun lan banyu.
2.Bukak tutuk lan irung nganggo topeng lan priksa manawa ora ana kesenjangan ing antarane rai lan topeng.
3.Senthang nutul topeng nalika nggunakake, yen sampeyan wisuh.
4.Wangi topeng nalika lembab.
5. Kanggo mbusak topeng, copot nganggo tag sing lentur, tanpa nyentuh sisih ngarep banjur langsung dibuwang menyang tong sing ditutup.

Nyegah akuisisi infeksi:
Kebersihan tangan minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo ngindhari infeksi ambegan. Cuci tangan sampeyan kerep. Coba aja nyentuh irung, mripat, utawa cangkem sadurunge wisuh tangan. Aja nganti cerak karo wong liya sing lara. Lumahing rumah tangga lan barang-barang sing resik kanthi wipes utawa reresik semprot yen kasedhiya. Yen sampeyan gerah, tinggal ing omah supaya ora lara wong liya.

Dadi Produsen Mask Akeh Napa Milih Kita?
1.Lawa rega kanthi berkualitas tinggi.
2.Tugas duwe warna biru lan putih.
3.Produksi: 500.000 pcs saben dina.
4. jinis tugas kanggo bocah / wong diwasa.
Pabrikan 5.ular, sing diuji institusi institusi resmi China lan memenuhi standar ekspor China ≥95% (hubungi kita kanggo laporan test).
6. Tim sales profesional, luwih saka 8 taun pengalaman perdagangan luar negeri. 24 jam kanthi online kanggo mbantu sampeyan ngatasi kabeh pitakon.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan