Topeng Kesehatan

  • Medical Mask

    Topeng Kesehatan

    Jeneng Produk: Topeng Medis
    Lapisan: 3 lapisan
    Bahan panyaring: ora dirajut + dileburake + ora ditenun
    Rating saringan: 95%
    BFE: 95%
    Ukuran: 17,5 x 9.5cm (utawa dijaluk)
    Ketik: Gantung kuping
    Kaluwihan: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik. Efektif nyegah inhalasi bledug, serbuk sari, rambut, selesma, kuman, lsp.