Kain lebur

Keterangan Singkat:

Layanan penjual sing apik lan apik sawise adol:
1. Sistem tilak Produk sing kuat
2.Produksi Produksi Produksi lan Proses Tes Produk Produk.
3.Modern Manajemen standar dipimpin dening Engineers Senior.
4. Rega pabrik pabrik kanthi wektu pangiriman kanthi cepet.


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Jeneng produk Kain Nonwoven Melt-Blown
Materi Kain nonwoven spunlaced
Komposisi viscose + polyester utawa disesuaikan
Pola Plain, Mesh, Emobossed utawa disesuaikan
Werna putih utawa disesuaikan
Bobot 20gsm / 25gsm / 30gsm utawa selaras
Jembar 175mm, 260mm utawa selaras
Panganggone Topeng Pas, Tas, Pertanian, Tekstil Omah, Rumah Sakit, Perindustrian, Garasi,
Sepatu, Otomatis, Upholsteri
Quantity saben bag / gulung / kothak Selaras
Pengemasan Film, tas PE OPP, kothak kertas utawa disesuaikan
Layanan OEM Ya
MOQ 1 ton
Produksi timbal 7-15 dina

 

Fitur:

Karakter Kinerja Lembut: nduwe keluwesan sing apik, sing bisa cocog karo kulit lan nutupi alur kulit.

Fungsional: Tekanan mikro-lapisan kaping pindho bisa luwih nyerep kelembapan. Cahya, tipis, transparan. Kain nonwoven spunlace diprodhuksi dening jet banyu tekanan dhuwur sing mili menyang web, lan serat genti-genten nggawe serat longgar asli dadi konstruksi sing luwih kuat lan lengkap.

 

fdgsdf(5)fdgsdf(3) fdgsdf(4)

 

Aplikasi:

1) Filter Filter Gas: topeng medis, kondhisi hawa panyaring udara Bahan saringan Cairan: saringan minuman, saringan banyu

2) Topeng Surgical Kesehatan & Kesehatan: lapisan jero lan njaba kanthi bahan spunbond, ing tengah yaiku nyawiji kain sing ditiup.

3) Bahan perlindungan lingkungan (bahan penyerap minyak) Nonwisata meltblown sing digunakake utamane materi PP. Bisa nyerep kaping 17-20 luwih gedhe tinimbang bobot minyak dhewe, kanggo nglindhungi lingkungan, sampeyan bisa nggawe panyerapan, filter minyak, lan sapiturute, digunakake ing tumpukan minyak laut, peralatan tanduran, perawatan limbah lan liya-liyane.

4) Bahan Busana nyawiji nonwovens dening mikrofiber dadi jaring, saengga dirasa alus banget. Lan kain saka aperture cilik, keruwetan dhuwur, kanthi resistensi angin sing apik lan kebolehtelapan udara sing apik, bobot entheng, saiki lagi nggawe bahan sing paling apik kanggo bahan insulasi sandhangan.

Gunakake:

Tekstil Ngarep, Pertanian & kebon, prabot, sprei, tela meja, utawa liya-liyane.

(20-70gsm): Tutup pertanian, tutup tembok, Kesehatan lan kebersihan: kayata

popok bayi, tutup bedhah, topeng, gaun

(70-100gsm): Tekstil ing omah: tas blanja, cocog kanthong, tas hadiah, sofa

upholsteri, spring- kanthong, kain meja
(100-200gsm): Jendhela buta, tutup mobil

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan