Sugeng Hebei Shouzheng Trading Co, Ltd resmi online!

Sampeyan nggoleki gaya urip kesehatan lan perusahaan produk medis? Sampeyan nggoleki tim produk lan produksi profesional? Banjur Hebei Shouzheng Trading Co, Ltd bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan.
Hebei Shouzheng Technology Co, Ltd minangka pabrikan Kedokteran Cina tradisional kanthi pengalaman pirang-pirang taun lan tenaga teknis sing kuwat. Kita melu riset, pangembangan lan dodolan medis ing salah sawijining perusahaan teknologi berteknologi tinggi, kita uga menehi layanan pangolahan OEM kanggo kabeh perusahaan sing gegandhengan. Kanthi sudhut, kualitas apik, rega sing larang lan desain apik, produk kita digunakake banget ing kesehatan medis lan industri liyane.

Produk utama kita kalebu topeng sipil, topeng medis, topeng kn95, patch langsing, tembelan penyejuk, patch pain, minyak esensial rambut, krim dermatitis, krim hemoroid, gel ginekologi, sarung tangan nitrile, sarung tangan PVC, kasur inflatable, swap katun, turniquets, lan konsumsi medis sing bisa digunakake liyane, lsp.

Kita entuk sertifikat FDA, CE, ISO, njamin kualitas produk. Tim produksi trampil, tim dodolan profesional, tim kontrol kualitas reguler lan desainer paket bakat bakal nawakake layanan ora kuwatir. Produk kita wis dikenal lan dipercaya dening para pangguna lan bisa ngrampungake kabutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan.

Layanan pre-sale: Konsultasi bisnis profesional lan layanan desain gratis. Ndhukung adat OEM / ODM.
Ing layanan kontrak: implementasi kontrol kualitas ISO sing ketat, pangiriman kanthi tepat, susunan logistik keamanan lan dhukungan finansial sing apik.
Layanan sawise jual: Kita bakal entuk semangat 100% kanggo ngatasi lan nggawe jutaan kesalahan sing bisa tepat ing wektu.

Kabeh sing ditindakake, kanggo nyuda biaya tuku lan perawatan, lan kekuwatan sampeyan saing pasar lokal. Layanan lengkap SOSUN, bakal ngirit akeh gaweyan lan menehi sampeyan pengalaman sing nyenengake.

Kita bisa mbantu nggawe bisnis luwih apik. Sugeng rawuh kanggo kita ngerti yen sampeyan duwe kapentingan.

Tel: 0086- (0) 311-89201688
Whatsapp: 0086-18633492813
Email: hbsosun@gmail.com


Wektu kirim: Jun-28-2020