Topeng Surgical

Keterangan Singkat:

Model: Topeng Wajib Bedah 3-ply
Spesifikasi: 10 PC / tas
Ukuran: 17,5 * 9.5cm
Werna: biru
Bahan: Kain sing ora dirajut lan saringan cair
Rating Filter:> 99%


Detail Produk

FAQ

Tag Product

Fungsi:
Masker 1.Surgical minangka alat sing bisa digunakake kanggo nyegah panyebaran infeksi pernapasan.
2.Untuk mbantu ngalangi tetesan, splashes, semprotan, utawa splatter sing ngemot virus lan bakteri, supaya ora tekan cangkeme lan irung.
Standar topeng kita: YY0469-2011
BFE:> 99%, Rating Filter:> 99%
Bahan panyaring: ora dirajut + cair diuripake 955 + ora dirajut.

Kelas Efisiensi:
- Filter masker FFP1 ≥80% saka aerosol (bocor batin <22%);
- Filter masker FFP2 paling sethithik 94% saka aerosol (bocor batin <8%);
- Topeng FFP3 nyaring paling sethithik 99% aerosol (bocor batin <2%).

Aplikasi:
Perawatan medis sing bisa dipateni ing lingkungan umum. Kanggo kabeh jinis personel klinis kanggo nyandhang sajrone operasi non-invasif, nyedhiyakake alangan fisik tartamtu kanggo seng nembus langsung saka mikroorganisme patogen, masalah partikel.

Cara Nggunakake:
1.Sawis sadurunge masang topeng, ngresiki tangan nganggo sabun lan banyu.
2.Bukak tutuk lan irung nganggo topeng lan priksa manawa ora ana kesenjangan ing antarane rai lan topeng.
3.Senthang nutul topeng nalika nggunakake, yen sampeyan wisuh.
4.Wangi topeng nalika lembab.
5. Kanggo mbusak topeng, copot nganggo tag sing lentur, tanpa nyentuh sisih ngarep banjur langsung dibuwang menyang tong sing ditutup.

Nyegah akuisisi infeksi:
Kebersihan tangan minangka salah sawijining cara sing paling penting kanggo ngindhari infeksi ambegan. Cuci tangan sampeyan kerep. Coba aja nyentuh irung, mripat, utawa cangkem sadurunge wisuh tangan. Aja nganti cerak karo wong liya sing lara. Lumahing rumah tangga lan barang-barang sing resik kanthi wipes utawa reresik semprot yen kasedhiya. Yen sampeyan gerah, tinggal ing omah supaya ora lara wong liya.

Dadi Produsen Mask Akeh Napa Milih Kita?
Masker 1.Surgical> 99% kanthi regane murah lan berkualitas tinggi. Iki kanggo nyegah infeksi ing pasien lan ngobati personel kanthi nyekel bakteri sing diturunake ing tetesan cairan lan aerosol saka cangkeme lan irung.
2.Produksi: 300000 pcs saben dina.
Produsen 3.ular, sing diuji institusi institusi resmi China lan memenuhi standar ekspor China> 99% (hubungi kita kanggo laporan test).
4. Tim sales profesional, luwih saka 8 taun pengalaman perdagangan luar negeri. 24 jam kanthi online kanggo mbantu sampeyan ngatasi kabeh pitakon.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan